Jongens rijden op gestolen brommer

Vanmiddag heeft de politie twee Leidse jongens van 14 en 15 jaar aangehouden die rondreden op een gestolen brommer. Agenten zagen de jongens zonder helm over het pad van de Broekweg rijden waar het verboden is voor brommers. Eén van de agenten gaf een stopteken waardoor de bestuurder vaart minderde. Toen de jongens vlakbij de agent waren gaf de bestuurder echter weer gas en raakte de hand van de agent waardoor hij de controle over de brommer verloor. De jongens gingen er te voet vandoor, ze sprongen in de sloot bij de Broekweg om er aan de kant van de Flevoweg weer uit te komen.

Via het achtergelaten waterspoor konden ze later in de Jan Pieterszoon Coenhof worden aangehouden, toen bleek ook dat de brommer waar ze op reden gestolen was.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×