Gezondheidsmarkt "Actief en Gezond" in Merenwijk

Vrijdag 7 april wordt in ‘De Regenboog’ in de merenwijk de gezondheidsmarkt ‘Actief en Gezond’ gehouden speciaal gericht op 55+ers. De markt geeft informatie over gezondheidsrisico’s die mensen van boven de vijftig lopen en wat men daar zelf aan kan doen, er zijn voorbeelden te zien van gezond bewegen, leuke hobby’s en men kan inzicht krijgen in eigen gezondheid en lichamelijke conditie. Terplekke kunnen mensen hun bloeddruk en suikerspiegel laten meten en er is een diëtiste aanwezig die voedingsadviezen geeft.

Een op de beurs aanwezige fietsenwinkel laat de laatste modellen sportieve fietsen zien en zal een lage instapfiets showen. Er is een stand met speciale schoenen en stokken, men kan een fitness- en een oogtest doen en er wordt informatie gegeven over computercursussen. De markt wordt georganiseerd door “Stichting 55+ Leiden en de Ouderenbond, de toegang is gratis. De openingstijden zijn van 10.30 uur tot 16.30 uur.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×