VVD Leiden draagt Verdonk voor als lijsttrekker

Door het formeel kandideren van Rita Verdonk heeft de ledenvergadering van de VVD afdeling Leiden de weg vrijgemaakt voor een daadwerkelijke lijsttrekkerverkiezing binnen de VVD. De Leidse liberalen vinden het van belang dat de ruim 40.000 VVD-leden kunnen kiezen uit meerdere kandidaten. De ledenvergadering heeft uitdrukkelijk te kennen gegeven zich hiermeeniet van te voren te verbinden aan een kandidaat. “De VVD Leiden maakt het met dit besluit voor Rita Verdonk alleen mogelijk om in de ring te stappen”, aldus de voorzitter van de vergadering. “Het is nu aan de leden om te kiezen”. Dat kan nu tussen drie kandidaten: Rutte, Veenendaal en Verdonk.

De reglementen van de VVD schrijven voor dat een kandidaat-lijsttrekker wordt voorgedragen vanuit een VVD-afdeling. De VVD Leiden is een van de grootste en oudste (sinds 1948) afdelingen van Nederland.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×