Man mishandelt ex

De politie heeft vanmorgen in de Sumatrastraat een 41-jarige man aangehouden omdat hij zijn ex-vrouw had mishandeld. De vrouw was naar zijn woning gekomen om te praten maar werd niet binnengelaten. Omdat de vrouw voor overlast zorgde door voor de deur te staan schreeuwen, werd zij aangesproken door agenten die haar weg stuurde om elders op een taxi te wachten. De man kwam evenlater zijn woning uit, liep op de vrouw af en sleepte haar even later door de Sumatrastraat, waarop de agenten, die even verderop hadden staan kijken, ingrepen. Bij het zien van de agenten schrok de man en rende zijn woning in. Hij is aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×