Jonge Democraten organiseren debat over privacy beleid

Woensdag 12 april organiseert de jongerenpartij van D66, JD Leiden in samenwerking met de werkgroep terrorisme bestrijding een lezing en debat met Dhr. Kohnstamm, huidig voorzitter van het college bescherming persoonsgegevens en voormalig staatssecretaris van binnenlandse zaken voor D66. Hij zal deze avond naar Leiden komen om zijn visie te geven op het privacy beleid van het huidige kabinet. De Jonge Democraten vinden dat er voorzichtig moet worden omgesprongen met de privacy van de burger, maatregelen die genomen worden om terroristische aanslagen te voorkomen als preventief fouilleren, cameratoezicht en opslaan van e-mail en telefoongegevens vormen hier een inbreuk op.

Binnen de Jonge Democraten is een discussie gaande over het nut van deze maatregelen en of zij niet misbruikt worden voor doeleinden die niets met terrorismebestrijding te maken hebben. De avond wordt georganiseerd in Café Einstein aan de Nieuwe Rijn 19, de aanvang is 19.45 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×