Tjeerd Scheffer neemt afscheid van VVV Holland Rijnland

Na negen jaar in een leidinggevende functie werkzaam te zijn geweest bij Leiden Promotie VVV en later VVV Holland Rijnland, legt Tjeerd Scheffer zijn functie neer. Scheffer heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor de opbouw van de Stichting Leiden Promotie VVV en de ontwikkeling en promotie van Leiden. Zo was hij verantwoordelijk voor de oprichting van het Leids Festival van het levenslied en het Rembrandt Festival. Ook stond hij aan de basis van de viering van Rembrandt 400.

Tevens was hij één van de belangrijkste krachten in de fusievorming van de lokale VVV vestigingen van Katwijk, Leiden, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Warmond tot VVV Holland Rijnland. Ook vond in zijn tijd de verhuizing van VVV Leiden naar de Stationsweg plaats en werd het Groepsarrandementen Bureau opgericht.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×