Leidse darters winnen Springcup 2006 met Nederlands team

De Leidse Henny vd Ster en Rilana Erades hebben afgelopen weekend met het Nederlands dartteam de Springcup 2006 gewonnen. Rilana vestigde met het Nederlandse damesteam een nieuw record van 204. De heren kwamen ook dicht in de buurt van het oude record maar bleven er net 7 punten onder. Zij wonnen wel met 79 punten verschil op de nummer twee, Belgie. De dames wonnen met 35 punten verschil met ook hier de Belgen als tweede.

Voor Henny vd Ster was het de derde keer dat hij aan de Springcup deelnam, dit keer eindigde hij op een zesde plek in het klassement.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×