Directeur Unger houdt lezing over verbouwing Stadsgehoorzaal

In het kader van April, maand van de architectuur geeft directeur Petra Unger van de Stadsgehoorzaal op donderdag 20 april een lezing over de aanleg van de Kleine Zaal en de 2e fase van de renovatie van de Stadsgehoorzaal. De lezing vindt plaats in de Burchtzaal van de Centrale Bibliotheek aan de Nieuwstraat. De aanvang is 20.00 uur en de toegang is gratis.

Gaat de Stadsgehoorzaal alweer verbouwen? Dit is een veel gehoorde vraag voor directeur Petra Unger. Maar ook wil de Leidse bevolking graag weten hoe het nu zit met de bouw van de Kleine Zaal aan de Aalmarkt. Hoe komt deze er uit te zien? Wat voor concerten gaan daar plaatsvinden? Kom er echt een cultuurtuin met een reusachtige bruine beuk? Al deze vragen en meer komen aan bod in de lezing op 20 april. Ook is er na afloop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×