Pc's voor patiënten Diaconessenhuis

Vanuit een ziekenhuisbed internetten. Dit kan nu in het Diaconessenhuis Leiden. Ook patiënten, die hun bed niet uit mogen, kunnen nu internetten of DVD’s bekijken. Vorig jaar zijn al internetzuilen geplaatst in de lounges op de verpleegafdelingen, zodat patiënten en bezoekers hier kunnen internetten en e-mailen. Van deze zuilen wordt veel gebruik gemaakt. Voor patiënten die aan bed gebonden zijn, waren er nog geen voorzieningen. Wel kwamen er steeds meer verzoeken van patiënten. Voor deze patiënten zijn nu laptops beschikbaar, zodat ook zij kunnen internetten, e-mailen of DVD’s bekijken.

De internetfaciliteit zorgt voor een welkome afwisseling tijdens een ziekenhuisopname. Patiënten houden hierdoor contact met de wereld buiten het ziekenhuis. De commissie Zorg Extra van het ziekenhuis heeft gezorgd voor de financiering. Deze commissie bestaat uit een groep medewerkers die geld verwerven voor extra zorg en faciliteiten voor patiënten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×