Aanhoudingen door meldingen getuigen

Door een melding van een getuige kon de politie gisteravond drie mannen aanhouden die ingebroken hadden in een school aan de Vliet. De drie mannen, twee Hagenaars van 21 en 19 jaar en een 22-jarige man zonder woon- of verblijfplaats werden door de getuige op heterdaad betrapt en gingen er vervolgens vandoor. Zij konden even later, op basis van het opgegeven signalement worden aangehouden.

Later op de avond kreeg de politie een melding binnen dat twee mannen zich verdacht ophielden op de Telderskade. Zij trokken de aandacht omdat ze zich ophielden bij geparkeerde auto’s. Agenten zagen de twee later op de Telderskade lopen, één van hen, een 37-jarige Leidenaar is meegenomen naar het bureau omdat er nog boetes van hem openstonden. Hij moet hiervoor twee dagen zitten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×