Jongens aangehouden

De politie heeft vorige week twee 15-jarige Leidse jongens aangehouden voor diverse diefstallen die de afgelopen periode waren gepleegd. De jongens hadden ondermeer kratten en tuinlampen weggenomen uit tuinen en schuren in de Stevenshof. De politie kwam de twee op het spoor nadat een bewoner ze gesnapt had en dit meldde. Uit de verhoren is gebleken dat de twee jongens nog meer op hun kerfstok hadden, de buit bedroeg een aantal fietsen, een golftas en dertig kratten. De kratten werden tegen statiegeld bij de supermarkt ingeleverd. Beiden zijn na de verhoren weer in vrijheid gesteld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×