Leids festival van het nieuwe levenslied

Op zaterdag 3 juni vindt de finale plaats van ‘Het Leids Festival van het Nieuwe Levenslied’. De voorronde is op donderdag 27 april. Het festival is een eerbetoon aan de Zangeres zonder Naam die in Leiden geboren is. Stichting Muziekfestivals Leiden gaat tijdens het festival op zoek naar het nieuwe levenslied in zijn meest pure vorm. Artiesten uit heel Nederland kunnen strijden om de ‘Mary Beybokaal’ en geldprijzen.

Tijdens de voorronde worden de Leidse café’s Barrera, ’t Keizertje, De Twee Spieghels, De Uyl van Hoogland, Jantje van Leyden en L’Esperance omgetoverd tot ware levensliedtempels. In twee verschillende café’s zullen artiesten gedurende 20 minuten zelfgeschreven smartlappen en een nummer van de Zangeres zonder Naam ten gehore brengen. Een jury, die bestaat uit bekende Leidenaren, bepaalt wie er door mag naar de finale. Iedereen is vanaf 20.15 uur welkom om de artiesten toe te juichen. Meer informatie is te vinden op www.levenslied.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×