Hennepknipperij in woning

De politie heeft gistermiddag op de zolder van een woning aan de Willem de Zwijgerlaan vier vuilniszakken met henneptoppen en vermalen hennepblad aangetroffen. De politie was de woning binnengegaan omdat agenten een sterke henneplucht roken en er vorig jaar in de woning een complete hennepkwekerij was aangetroffen. Ook stond er een machine om henneptoppen te scheiden van het blad en werden er 5 grote vuurpijlen en een verboden steekwapen in de woning gevonden.

Tijdens de aanhouding van de 41-jarige bewoner trof de politie ook nog eens een kleine hoeveelheid cocaïne aan in de auto van de man.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×