Hagenaar mishandeld op Morsweg

Een 25-jarige man uit Den Haag is gisteravond op de Morsweg mishandeld door twee jongens. Hij was met een vriend onderweg naar het station toen hij zonder aanleiding door één van de jongens in zijn rug werd geduwd, vervolgens werd hij geschopt en geslagen waardoor de Hagenaar ten val kwam. Toen hij op de grond lag werd er door de andere jongen een stoeptegel naar hem gegooid die hij niet kon ontwijken, hij raakte daarbij gewond aan zijn voet. De jongens zijn weggerend.

Het slachtoffer en zijn vriend, een 24-jarige Leidenaar, zijn na het gebeuren naar huis gegaan. Vanmorgen heeft de Hagenaar het ziekenhuis bezocht om naar zijn voet te laten kijken en heeft hij aangifte bij de politie gedaan.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×