Taxichauffeur deelt klappen uit

De politie heeft een 22 jarige taxichauffeur uit Leiden aangehouden nadat hij een 21 jarige Katwijker een klap in het gezicht had gegeven. De Katwijker had met de taxichauffeur onenigheid gekregen. In de taxi zaten nog drie vrouwen die afgezet zouden worden in Katwijk. Nadat er onenigheid was ontstaan in de taxi wilde de taxichauffeur het viertal niet meer thuis afzetten. De drie vrouwen konden op de Provincialeweg N206 uitstappen en ook de Katwijker wilde uitstappen. Toen hij uitgestapt was kwam de chauffeur naar hem toe en sloeg hem met zijn vuist in het gezicht.

De politie die ingeseind werd door één van de vrouwen hield de chauffeur aan. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×