Jonge liberalen willen keuze leiderschap VVD zelf bepalen

Afdelingen van de JOVD, sinds 2000 de officiële Jongerenorganisatie van de VVD, zijn ontsteld over de uitspraken van het Hoofdbestuur waarin zij Mark Rutte als favoriete kandidaat naar voren schuift voor het leiderschap van de VVD zonder de leden te raadplegen. De JOVD afdelingen Leiden, Utrecht, Nijmegen, Delft, Amsterdam, Groningen, IJsselland, Breda, Eindhoven en Maastricht lanceren nu een ledenvergadering om te bepalen welke lijsttrekker de voorkeur heeft. Volgens de JOVD is het momenteel niet duidelijk welke koers de lijsttrekkers zullen gaan varen doordat inhoudelijke debatten zijn uitgebleven.

Het is volgens de JOVD afdelingen van belang dat de jonge liberalen zelf een weloverwogen beslissing kunnen maken op basis van inhoud en zelf hun mening vormen, Men laat weten verbaasd te zijn over de procedure van het Hoofdbestuur en zich derhalve niet vertegenwoordigd te voelen in haar uitspraken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×