ChristenUnie Leiden in Netwerk

Vanavond is er in het programma Netwerk op Nederland 1 een reportage over de ChristenUnie. Filip van As van de ChristenUnie Leiden zal in deze reportage worden geinterviewd. De uitzending gaat over de vraag hoe het kan dat een partij die relatief klein is toch in meer dan 80 gemeenten mee mag doen in het college. De uitzending begint op 20.30 uur.

Een ander gespreksonderwerp in de uitzending zal zijn wat er aan ten grondslag ligt dat een partij als de ChristenUnie soms zelfs niet nodig is voor een meerderheid in het college en toch gevraagd wordt om bestuursverantwoordelijkheid te nemen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×