De winnaar van de Leidsch Dagblad Singelloop 2006, Pieter van de Luijt van Leiden Atletiek.

 Foto: Leiden Atletiek

Pieter van der Luijt winnaar Singelloop

De 31ste editie van de Leidsch Dagblad Singelloop is gisteren gewonnen door Pieter van der Luijt van Leiden Atletiek, dat meldt de website van de krant. 4092 hardlopers namen gisteravond deel aan het evenement, een record. Vorig jaar bedroeg het aantal deelnemers nog 3685. De hardlopers liepen 13.000 euro bij elkaar, het bedrag wordt verdeeld over drie goede doelen.

8000 euro gaat naar de Stichting Vrienden van Issoria, een hospice voor mensen in hun laatste levensfase. 2000 euro is voor de afdeling Kraaiennest van de stichting Mariëstaete, deze afdeling zorgt voor dementerende ouderen, en 3000 euro is bestemd voor de Stichting Vrienden van de Thermiek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×