Stadsgehoorzaal mogelijk twee jaar dicht

Vertraging bij de verbouwing van de Stadsgehoorzaal is onontkoombaar. Dat antwoordde wethouder Jonas (SP) vanavond op vragen van PvdA-raadslid Hilde Jansen. De concequentie daarvan is dat de Stadsgehoorzaal mogelijk niet een, maar twee jaar de deuren zal moeten sluiten. Er wordt nog gekeken of het mogelijk is om door te draaien met gebruikmaking van allerlei ruimtes in het pand, maar dat lijkt weinig kans van slagen te hebben.

De nieuwe wethouder Jonas gaf aan pas afgelopen vrijdag voor het eerst over de kwestie te zijn ingelicht. Hij kon daardoor nog geen definitief uitsluitsel geven, maar beloofde ze snel mogelijk met nadere informatie te komen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×