Expositie Miranda Kaltner

In het stadhuis worden de komende weken de ‘glamourfoto’s’ van Miranda Kaltner geëxposeerd. De foto’s zijn genomen op diverse buitenlocaties en in haar eigen studio. Ze hoopt met deze expositie jonge mensen te stimuleren zich van een andere kant te laten zien. Over haar werk zegt ze zelf: “In mijn vrije tijd en door mijn fotowerk kom ik veel jonge mensen tegen die ik vraag voor mij te poseren. Gelukkig wordt hier altijd positief op gereageerd zodat ik met deze enthousiaste mensen aan de slag kan gaan”.

In haar studio speelt ze met licht zodat een spannende, romantische of juist een dramatische foto ontstaat. Kaltner gebruikt bij het maken van haar foto’s graag voorwerpen, van bloemen en kussens tot bokshandschoenen of een trompet. “Zoiets geeft een speels effect”. De expositie in het stadhuis is te zien tot en met 23 juni.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×