Ravage bij aanrijding Europaweg

Twee gehandicapte inzittenden van een personenauto zijn gisteravond door de brandweer uit hun auto gehaald nadat ze op de kruising van de Europaweg met de Hofvlietweg in aanrijding waren gekomen met een 68-jarige automobilist uit Hazerswoude. De twee, een 39-jarige man en een 27-jarige vrouw, beiden uit Leiden, zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De aanrijding ontstond doordat de automobilist uit Hazerswoude door het rode licht reed, dit werd door getuigen bevestigd. De politie sloot de kruising tijdelijk af om hulpverlening mogelijk te maken en de ravage op te ruimen.

Het verkeer werd tijdelijk omgeleid.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×