Verdachte van babbeltruc's aangehouden

De politie heeft woensdagavond in de Decimastraat een 23-jarige Leidse vrouw aangehouden. Ze had op 15 april geld gestolen van een 76-jarige Leiderdorper, nadat ze zich eerst met een zielig verhaal bij de man binnen wist te praten. Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw zich aan elf babbeltruc’s in Leiden had schuldig gemaakt, de meeste heeft ze bekend. Ze sloeg met haar zielige verhalen de laatste drie maanden toe bij bewoners van de Lage Rijndijk, de Decimastraat, de Mecklenburgerstraat, de Zeumerhofstraat, de Javastraat, de Ravenhorst, de van Heussenstraat en de Kooilaan.

In alle gevallen lukte het de vrouw om geld van de bewoners los te krijgen. Omdat ze al eerder voor dit soort feiten met justitie in aanraking is geweest, wordt ze vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het onderzoek wordt voortgezet.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×