Politie houdt aanrander aan

De politie heeft vanmiddag op de Kennedylaan een 59-jarige Leidenaar aangehouden omdat hij eerder vandaag twee jongens onzedelijk zou hebben betast. De jongens van 15 en 16 jaar zaten in het gras langs het kanaal toen de man bij hen kwam staan en ze plotseling onzedelijk begon te betasten. De jongens schrokken, renden weg en belden de politie die hen vroeg ze op de hoogte te houden waar de man zich bevond. De jongens deden dit met als gevolg dat de politie de man kon aanhouden.

De jongens hebben aangifte van aanranding gedaan, de politie zet het onderzoek tegen de man voort.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×