Auto-inbrekers op heterdaad betrapt

De politie heeft vanmiddag op de Max Planckenweg een 18-jarige man aangehouden die samen met nog twee mannen probeerden een auto open te breken. De agenten hielden in de buurt een oogje in het zeil omdat daar de laatste tijd regelmatig ingebroken werd in auto’s. Toen plotseling een autoalarm afging zagen de agenten drie mannen bij de bewuste auto staan, bij het zien van de politie gingen de mannen er vandoor. De agenten zetten de achtervolging in en wisten één van de mannen aan te houden, de anderen zijn ontkomen.

Gehoopt wordt dat ook de andere twee mannen binnenkort kunnen worden aangehouden. De politie heeft een onderzoek gestart.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×