Boek over stedenband Leiden-Oxford

Er is een boek verschenen ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van de stedenband Leiden-Oxford. Het is geschreven door Carel van Ingen, als ambtenaar betrokken bij de Leidse stedenbanden. Het boek gaat over de geschiedenis van de stedenband Leiden-Oxford en is getiteld; ‘Oxford-Leiden link, 60 Years of Friendschip’ en beschrijft de periode 1946 – 2006. Het boek kost 12 euro en is verkrijgbaar bij de boekhandels De Kler en Kooyker, de balies van het Stadsbouwhuis en het stadhuis en via de stichting Stedenband Leiden-Oxford.

Komende woensdag zal een delegatie uit de Engelse zusterstad Leiden bezoeken. De delegatie blijft tot komende zaterdag en bestaat o.a. uit oud strijders van het Royal Legion en zal op 4 mei deelnemen aan de Dodenherdenking in de Marekerk en de daaropvolgende stille tocht naar het vredesmonument bij Molen de Valk.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×