Boek over stedenband Leiden-Oxford

Er is een boek verschenen ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van de stedenband Leiden-Oxford. Het is geschreven door Carel van Ingen, als ambtenaar betrokken bij de Leidse stedenbanden. Het boek gaat over de geschiedenis van de stedenband Leiden-Oxford en is getiteld; ‘Oxford-Leiden link, 60 Years of Friendschip’ en beschrijft de periode 1946 – 2006. Het boek kost 12 euro en is verkrijgbaar bij de boekhandels De Kler en Kooyker, de balies van het Stadsbouwhuis en het stadhuis en via de stichting Stedenband Leiden-Oxford.

Komende woensdag zal een delegatie uit de Engelse zusterstad Leiden bezoeken. De delegatie blijft tot komende zaterdag en bestaat o.a. uit oud strijders van het Royal Legion en zal op 4 mei deelnemen aan de Dodenherdenking in de Marekerk en de daaropvolgende stille tocht naar het vredesmonument bij Molen de Valk.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×