Wederom inbraken in Leiden

Afgelopen nacht is ingebroken in twee woningen in Leiden, een bewoonster van de Witte Singel hoorde op het moment dat ze wilde gaan slapen dat er een raam geopend werd, hierop begon zij hard te gillen waardoor de inbreker de benen nam. Een bewoner van een woning aan de Spilsteeg hoorde vannacht vreemde geluiden, toen hij polshoogte ging nemen stond de buitendeur open en was de woonkamer doorzocht. Buiten zag hij iemand met een laptop in de hand wegrennen, de man besloot de achtervolging in te zetten. Als reactie op het schreeuwen van de bewoner legde de inbreker de laptop op de stoep en ging er alsnog vandoor.

De politie heeft beide zaken in onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×