Foto: Frederik Zevenbergen

Politiek café met Rita Verdonk druk bezocht

Gisteravond heeft Rita Verdonk in een overvol stadscafé Van der Werff de aanwezigen geprobeerd ervan te overtuigen dat zij de beste kandidaat is voor het lijsttrekkerschap van de VVD. De leden van de VVD kunnen de komende tijd hun stem uitbrengen op drie kandidaten; Mark Rutte, Jelleke Veenendaal en Rita Verdonk. Na eerst wat verteld te hebben over haar carrière voordat ze politicus werd en over haar rol als minister maakte ze haar speerpunten bekend voor het geval ze lijsttrekker mocht worden.

Na haar betoog was het voor de aanwezigen mogelijk vragen te stellen. De avond werd onder het genot van een borrel afgesloten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×