Vrijwilligers voor Politie Hollands-Midden

Politie Hollands-Midden heeft er 29 vrijwillige medewerkers bij, gisteren kregen ze hun diploma uitgereikt door de begeleidende docenten. Na een opleiding van ruim drie jaar zijn ze nu, naast hun baan, in hun vrije tijd vrijwillig surveillant van politie. Ze zullen actief worden in één van de vier districten van het korps en worden ingezet voor reguliere werkzaamheden, bovenop de al aanwezige capaciteit. Districtchef Jaco van Hoorn sprak de vrijwilligers namens de korpsleiding toe, hij gaf onder andere aan veel waardering te hebben voor het feit dat ze naast hun baan een bijdrage willen leveren aan de Nederlandse samenleving.

Politie Hollands-Midden heeft het voornemen om in het najaar een nieuwe groep vrijwilligers op te leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×