Burgemeester Henri Lenferink naar Toruñ

Burgemeester Henri Lenferink gaat twee weken naar de Leidse zusterstad Toruñ in Polen. Het doel van de reis is om kennis te maken met de stad en te onderzoeken of er mogelijkheden bestaan om gezamenlijke projecten te realiseren met gebruik van EU-subsidies. Toruñ heeft veel ervaring met projecten die dankzij een EU-subsidie worden gerealiseerd, zo werd enkele jaren geleden het rioleringssysteem van de stad uitgebreid en vernieuwd en organiseerde Toruñ met een EU-subsidie in 1999 een conferentie over de verslavingsproblematiek.

De laatste keer dat een Leidse burgemeester Toruñ bezocht was in 1998, burgemeester Goekoop bezocht toen de stad in het kader van het 10-jarig bestaan van de stedenband met Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×