15-jarige jongen aangehouden wegens mishandeling

De politie heeft gisteravond een 15-jarige Leidse jongen aangehouden omdat hij eerder op de avond een 16-jarige Oegstgeestenaar had mishandeld. De jongen uit Oegstgeest fietste rond 21.30 uur met nog twee vrienden over het Molenpad toen ze bij een bruggetje werden tegengehouden door drie andere jongens. De jongen uit Oegstgeest werd door één van hen bedreigd met een mes en kreeg een kopstoot. Zijn vrienden werden van hun fiets geduwd en kregen klappen. De daders liepen vervolgens door richting Pelmolen.

Eén van de daders, een 15-jarige jongen uit Leiden, kon later op de avond worden aangehouden. Hij is waarschijnlijk ook verantwoordelijk voor de bedreiging van een 14-jarig Leids meisje, eveneens op het Molenpad, afgelopen dinsdagavond. Ook hier werd gesproken van een groep van drie jongens die een aantal voetballende jongeren lastig viel. De politie zet het onderzoek voort en probeert de identiteit van de andere twee jongens te achterhalen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×