Sylvia Maaskant ontvangt uit handen van Portaaldirecteur Lex de Boer een zinken bak met violen.

Sleutel voor nieuwe bewoners Roomburg

Op 4 en 11 mei j.l. kregen de eerste nieuwe bewoners van de huizen van Portaal in de wijk Roomburg hun sleutel. Voor woningbouwvereniging Portaal een reden voor een feestje. Gisteren kreeg Sylvia Maaskant, bewoonster van het eerste uur, uit handen van Portaaldirecteur Lex de Boer een zinken bak met violen overhandigd. Er was er één voor elke woning. De nieuwe bewoners genoten gisteren niet alleen van de zon maar ook van het geseerveerde ijs, koele dranken en de nieuwe haring.

Portaal bouwt samen met Ymere (koopwoningen) 143 woningen in de deelwijk Historie van Roomburg. 93 daarvan zijn sociale huurwoningen. Het gaat om 85 vierkamer- en 8 driekamerwoningen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×