Jongen na mishandeling buiten bewustzijn

Een 14-jarige Leidse jongen is door twee andere jongens zo hard met zijn hoofd tegen de ruit van een geparkeerde auto geslagen dat hij even buiten bewustzijn raakte. De ruit van de auto ging aan gruzelementen. Het voorval vond vrijdagavond plaats aan het Maria Montessoripad. Een getuige belde de politie, deze hield dezelfde avond een 16-jarige jongen uit Voorschoten en een 14-jarige jongen uit Leiden aan. Na onderzoek bleek dat de 16-jarige verantwoordelijk is voor de mishandeling, hij is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Het incident ontstond vermoedelijk door een ruzie over schade aan een brommer.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×