Werfpop bestaat 25 jaar

Zondag 16 juli vindt voor de 25e keer het Leidse Werfpop festival plaats. Tussen 11.00 uur en 23.00 uur spelen circa 12 bands uit binnen- en buitenland verdeeld over 2 podia in de Leidse Hout. Er zijn optredens van ondermeer Postman, de Nederlandse metalband Textures, de Heights uit Noordwijk en het Leidse duo Wipneus en Pim. Meer informatie over het festival is te vinden op www.werfpop.nl .

Werfpop biedt al 25 jaar ruimte aan talentvolle bands uit Leiden en omstreken. Jaarlijks worden er minimaal drie lokale of regionale bands geprogrammeerd. Op zaterdag 17 juni vindt er een speciale voorronde plaats in het LVC. Ook is de organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden en hand- en spandiensten tijdens de festivaldag. Geinteresseerden kunnen een mailtje sturen naar info@werfpop.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×