Leerlingen Anne Frankschool winnen Rembrandtkleurwedstrijd

De leerlingen van groep 4/5 van de Anne Frankschool uit Leiden hebben de eerste prijs van de Rembrandtkleurwedstrijd gewonnen; ze gaan koken met de Horecaleerlingen van het ROC Leiden. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking, afgelopen donderdag, werden de basisschoolleerlingen vermaakt met een optreden van een clown en ontvingen ze allemaal een Rembrandt-oorkonde. De kleurwedstrijd werd georganiseerd door leerlingen van de ROC opleiding Handel in het kader van het Rembrandtjaar.

De leerlingen lopen stage in de Rembrandtwinkel aan de Pieterskerk Choorsteeg en worden begeleid door Frans van der Hulst.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×