Nieuwe studentenvereniging organiseert debat

Dinsdagavond 23 mei organiseert de Studentenvereniging Ontwikkelingssamenwerking Leiden (SOL) haar eerste activiteit; een debat in café Einstein. Het debat gaat over het nut van ontwikkelingssamenwerking, aanwezig zijn ondermeer Tweede Kamerleden Diederik Samson (PvdA) en Zsolt Szabo (VVD) en hoofdredacteur van het vakblad voor ontwikkelingssamenwerking Evelijne Bruning. Het debat zal geleid worden door wereldkampioen debatteren Sharon Kroes. Door 1-minuut debatten kan de zaal volop meedoen. Ook kunnen stellingen door aanwezigen in de zaal aangedragen worden.

De aanvang van het debat is om 19.30 uur en iedereen is welkom. Na afloop wordt er nog even nagepraat met de kamerleden of andere sprekers. SOL zorgt voor een hapje en een drankje.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×