Mannen mishandeld in Breestraat

De politie heeft afgelopen nacht op de Breestraat drie mannen aangehouden wegens mishandeling. Ze hadden drie andere mannen aangesproken die bezig waren met een kapotte fiets. Na wat heen en weer gepraat begonnen de drie plotseling te slaan, één van hen gaf een man die met de fiets bezig was een kopstoot. Een vrouw die erbij was probeerde de boel nog te sussen maar dat lukte niet. De daders, een 25-jarige Leidenaar, een 26-jarige Noordwijker en een 26-jarige Pool zijn aangehouden.

De drie slachtoffers van 23, 25 en 26 jaar, allen uit Leiden hebben aangifte van mishandeling gedaan. De politie zet vandaag het onderzoek voort.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×