K&G geeft gratis concerten

De Leidse Show- and Marchingband K&G (Kunst en Genoegen) geeft op zondag 28 mei een gratis middag- en avondconcert in de Pieterskerk. Tevens wordt dan de nieuwe cd van de band, “Another Day In Paradise” gepresenteerd. Omdat er een grote toeloop wordt verwacht zullen er drie orkesten spelen; K&G3, Jong K&G en de Show- and Marchingband. De presentatie is in handen van Jack Schiffelers. De concerten zijn er voor iedereen dus niet alleen voor donateurs. Tijdens het middagconcert zal een medewerker van de Amerikaanse ambassade het ‘Sudler Shield’ uitreiken. K&G is het eerste orkest in Europa dat deze Amerikaanse muziekprijs heeft gewonnen.

De aanvangstijden van de concerten zijn op zondag 28 mei om 13.30 uur en 19.30 uur. in de Pieterskerk. Mensen die geinteresseerd zijn in de nieuwe cd van K&G kunnen deze hier bestellen. Kaarten voor de concerten kunnen gereserveerd worden via concert@keng-leiden.nl .

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×