Tennisinterland in Leiden

De tennisinterland Nederland – Tjechië wordt tussen 22 en 24 september gespeeld in Leiden. Het is een promotie-/degradatiewedstrijd voor een plaats in de wereldgroep van de Daviscup. In de Groenoordhallen zal een tennisaccomodatie worden gebouwd. Burgemeester Lenferink is heel blij, “Eindelijk is het gelukt”, hij vindt het met name mooi dat de wedstrijd wordt gespeeld in het ‘Rembrandtjaar’. Leiden heeft drie jaar geijverd om de Daviscup binnen te halen.

De tennisbond zal na overleg met de Nederlandse spelers en captain Tjerk Bogstra de vloer uitkiezen waarop in september gespeeld zal worden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×