Samenwerking tussen politie en Stadstoezicht

Het politieteam Leiden-Noord en Leiden-West gaan samenwerken met Stadstoezicht van de gemeente Leiden. Het gezamenlijke project dat zich bezig gaat houden met de overlast van bijvoorbeeld aanhangwagens, caravans en vouwwagens start in De Kooi en de Stevenshof. Dergelijke voertuigen mogen volgens de wet niet langer dan 3 dagen op de openbare weg geparkeerd staan. Vooral aanhangwagens willen nog wel eens voor langere tijd in een parkeervak staan. Door de samenwerking kunnen deze voertuigen sneller worden gesignaleerd, ze zullen worden voorzien van een brief waarin de eigenaar wordt verzocht het voertuig binnen een week te verwijderen.

Mocht deze hier niet op ingaan dan zal het voertuig worden weggesleept, de kosten hiervan komen voor rekening van de eigenaar.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×