Fototentoonstelling in Hooglandse Kerk

Woensdag 24 mei om 17.00 uur opent wethouder Paul Jonas in de Hooglandse Kerk een fototentoonselling van de Leidse Amateur Fotografen (LAFV). In deze tweejaarlijkse tentoonstelling geven de leden van de LAFV een algemeen beeld van hun creatieve prestaties. Naast individueel werk van de leden worden er tijdens de tentoonstelling ook foto’s van werkgroepen die binnen de vereniging actief zijn gepresenteerd. Iedereen is tijdens de opening welkom, onder het genot van een hapje en een drankje kan na de opening de expositie bezichtigd worden.

De tentoonstelling is vanaf 24 mei t/m 17 juni te bezichtigen op dinsdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.lafv.nl .

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×