Kookles voor leerlingen Anne Frankschool

Leerlingen van groep 4 en 5 van de Anne Frankschool hebben gisteren kookles gekregen. Dit was de prijs die ze hadden gewonnen met de Rembrandtkleurwedstrijd. Ze kregen de kookles van docent Hans Duijndam en leerlingen van de opleiding Middelbare Hotelschool van ROC Leiden. Er werden broodjes gemaakt en patat en hamburgers gebakken. Voor de meeste leerlingen van de Anne Frankschool was het wel eventjes wennen omdat de fornuizen waarop de gerechten gemaakt werden veel groter waren dan ze thuis gewend zijn.

De door de kinderen zelf gemaakte gerechten werden na afloop in het restaurant van het ROC lekker opgesmikkeld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×