Bestuurder onwel, auto te water

Gistermiddag is een 78-jarige automobilist uit Den Haag op de Sandifortdreef onwel geworden en met zijn auto het water ingereden. Hij reed via de middenberm het fietspad op en schepte daar twee fietsers, vervolgens kwam hij weer op de rijbaan terecht maar ter hoogte van de rotonde reed hij het plantsoen in en raakte te water. Twee omstanders die het allemaal zagen gebeuren hebben het slachtoffer plus nog twee andere inzittenden van de auto, uit het water gehaald. De redders waren een 45-jarige Hagenaar en een 49-jarige Leidenaar, zij hebben erger voorkomen omdat de inzittenden van de auto niet konden zwemmen.

Alle slachtoffers van het ongeluk werden overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis, één van de fietsers liep een beenbreuk op.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×