28 mei 'Dag van het Park'

Komende zondag zullen de Leidse Hout en Polderpark Cronesteyn tijdens de Dag van het Park bol staan van de activiteiten voor jong en oud. Op deze dag kunnen bezoekers genieten van thematische rondwandelingen, beeldhouwen, en schaapscheren maar ook zelf op pad gaan in de natuur. De Dag van het Park wordt georganiseerd door de gemeente Leiden in samenwerking met vrijwilligers van verenigingen, organisaties en ondernemers.

De Leidse Hout ligt tussen de Houtlaan en de Warmonderweg aan de rand van Leiden en Oegstgeest. Het is aangelegd als werkverschaffingsproject in de 30-er jaren en gelegen op een strandwal en strandvlakte. Het Polderpark Cronesteyn is het grootste park van Leiden met 6 kilometer wandelpad, 5 kilometer fiets- en skeelerpad, een ruiterpad en een waterspeelplaats met waterpompen en houten vlotten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×