Multiculturele Parkdag in Noorderpark

Komende zondag opent wethouder Raymond Keur om 10.00 uur in het Noorderpark de multiculturele Parkdag. De dag wordt georganiseerd door vele vrijwilligers van de Bewonerscommissie Zwijgers van Noord, Ons Buiten en van Pernix. De viering van Parkdag heeft in het Noorderpark heeft als extra een multicultureel karakter. Wethouder Keur: “Deze multiculturele Parkdag, met ook het accent op jong en oud, is goed voor de verbroedering in onze stad. En dat vindt het college van burgemeester en wethouders belangrijk omdat het de sociale verbanden en integratie in Leiden wil bevorderen. De steun van vele vrijwilligers, zoals vandaag, helpt ons daarbij en is van grote waarde.”

Er is de hele dag een rommelmarkt, een imker met bijenvolk, live muziek, en zijn er vele kinderattracties en exotische lekkernijen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×