Groei toerisme in Zuid-Holland

Uit het tweejaarlijks onderzoek ‘Toer Teller’ dat in opdracht van de provincie Zuid-Holland, in samenwerking met het Zuid-Hollands Bureau voor Toerisme is uitgevoerd blijkt dat het beter gaat met het toerisme in de provincie. In 2005 werd in de toeristische sector 1,7 miljard euro uitgegeven, goed voor 19.000 banen wat een groei van de werkgelegenheid inhoudt van 4 procent. De verwachting is dat de totale groei in de toeristische sector over de periode 2003-2007 op 14 procent komt.

Dat betekent dat het doel van het huidige college van Gedeputeerde Staten om de toeristische besteding met 10 procent te laten stijgen, waarschijnlijk wordt bereikt.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×