Minister Alexander Pechthold en Theo Zandvliet. Foto: Helgo Tuinhof de Moed

Haringparty 3 October Gilde groot succes

Gisteren organiseerde het 3 October Gilde traditiegetrouw een haringparty bij het Koetshuis De Burcht. Zoals ieder jaar werd de veiling van het vaatje haring op meesterlijke wijze gedaan door minister Alexander Pechthold. Dit jaar bracht het vaatje 16.000 euro op, de opbrengst zal gebruikt worden ter ondersteuning van de minikoraal. De veiling was op Amerikaanse wijze, het winnende bod werd gedaan door Theo Zandvliet. De party startte om 17.00 uur en iedereen kon zich te goed doen aan de heerlijke ‘oude’ haring want de nieuwe wordt pas verwacht op 14 juni.

De haringen konden worden weggespoeld met een glaasje bier, wijn, fris, maar ook met het bij nieuwe haring horende korenwijn.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×