'Rembrandt geboren op kinderboerderij'

Op de kinderboerderij in de Leidse Merenwijk zijn afgelopen zaterdag twee kalfjes geboren. De zwartbonte stier Rembrandt zag om 14.00 uur het levenslicht. Petra, een rode lakenvelder, werd om 19.00 uur geboren. Beide kalfjes en hun moeder maken het goed en kunnen door het publiek worden bewonderd. Op de kinderboerderij worden gemiddeld drie kalfjes per jaar geboren maar het was bijzonder dat er op één dag twee kalfjes ter wereld kwamen uit verschillende moeders: zwarte lakenvelder moeder Marianneke van kalfje Petra en roodbonte moeder Tjitske van kalfje Rembrandt.

De kalfjes en hun moeders zijn iedere dag te zien tijdens de openingstijden van de boerderij. De kinderboerderij is te vinden aan Parkzicht 100 in de Merenwijk. De stallen zijn geopend voor publiek van maandag tot en met zondag van 08.00 uur tot 16.30.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×