Open dag Korfbalvereniging Sporting Trigon

Komende zondag organiseert de Leidse Korfbalvereniging Sporting Trigon in samenwerking met de LWO stadsdeel Zuid haar jaarlijkse Open Dag. Iedereen is welkom om Sporting Trigon en het korfbalspel in al haar facetten te leren kennen. Onder het motto: “Sport in de Wijk” heeft Sporting Trigon een leuk programma samengesteld. Het is mogelijk om vrijblijvend deelnemen aan verschillende korfbalsport onderdelen. Het thema Sport in de Wijk sluit mooi aan bij de viering van het 100 jarig betaan van de Burgemeesterswijk, de wijkvoorzitter Thomas van Duin zal dan ook de demonstratie wedstrijd van het G-team influiten.

Onderdelen van het programma zijn onder andere kennis maken met de korfbalsport d.m.v. Inlooptrainingen en demonstratietrainingen door de jeugd . Op het programma staat ook een kindertheatervoorstelling met na afloop voor een ieder een verrassing. Voor de jeugd is er verder een springkussen en de mogelijkheid om geschminkt te worden. Sporting Trigon is gevestigd aan de Zoeterwoudsesingel 50.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×