Open brief PvdA over nieuw terrassenbeleid

Naar aanleiding van zijn aankondiging het terrassenbeleid in Leiden te gaan herzien, heeft de PvdA fractie wethouder van As afgelopen vrijdag een brief gestuurd. In deze brief wordt een aantal criteria genoemd waaraan een nieuw terrassenbeleid volgens de PvdA moet voldoen. Zo vindt de partij bijvoorbeeld dat ook omwonenden van terrassen bij het overleg moeten worden betrokken omdat ook zij direct zijn betrokken i.v.m. geluidsoverlast. Ook moet het volgens de PvdA mogelijk zijn terrassen langer open te houden bij mooi weer. Zo’n ’tropenrooster’ zou dan eerst een jaar uitgeprobeerd moeten worden.

De PvdA vindt dat een nieuw terrassenbeleid een uitgelezen kans is om de bestaande regels eens goed tegen het licht te houden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×