Programmering Werfpop bekend

Op zondag 16 juli vindt voor de 25e keer het Leidse Werfpop festival plaats. Naast de al eerder aangekondigde Postman, Wipneus & Pim, Textures, GEM en The Heights, zijn nu ook de laatste namen bekend. Voor liefhebbers van wereldmuziek komt de Antwerpse band Think Of One Presents Tráfico. Eveneens uit België komt de punkband Nailpin en net als vorig jaar hiphopper Jawat, uit Haarlem de band August75 en uit Den Haag Seven. Evenals vorig jaar zal Club Populair op het achterveld weer voor een ‘urban event’ zorgen. Verder vindt men daar straattheater van o.a. Hollandse Nieuwe en is er een speciale popquiz onder de titel ’25 Jaar Werfpop/25 jaar popmuziek’.

Werfpop start om 13.30 uur en duurt tot 23.00 uur. Op zaterdag 17 juni wordt er in het LVC een speciale voorronde gehouden. Tijdens deze voorronde wordt gestreden door een vijftal acts om de openings-spot van het Werfpop Festival. Deelnemers zijn Fourhead, Sjampain, The Dead Rudolfs, Id en 1op1.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×